dilluns, 24 de febrer del 2014

REMUNTADA TREBALLADA

CH. ROSES 6  - BELL-LLOC CP 10

Remuntada treballada davant un Roses que ha tingut una actitud envejable i que ha fet que hàgim de treure el millor de nosaltres.
Després d'una primera part per oblidar on hem tornat a defensar molt malament i donat massa facilitats, l'equip ha sabut reaccionar mica en mica,  i jugada rere jugada hem demostrat que sabem jugar a handbol.
S'ha d'anar aprenent que quan fem el que sabem fer i quan juguem amb ganes i actitud som un equip càpaç de fer grans coses, com  ha demostrat cada jugador posant el seu granet de sorra.

IGNASI ALARCÓN: Enorme com sempre. De vegades s'ha precipitat en algun llançament o alguna passada quan faltava poc per acabar el partit. Un referent per al grup.
ALBERT DE CORTE: Ha anat de menys a més. Ha fet una bona tasca defensiva i l'equip ho ha notat molt!!
EUDALD BORRELL:  Ha alternat una part més fluixa amb una altra de molt bona!!! aportant a l'equip un repertori de passades, llançaments, fintes...que han descolocat la forta defensa del Roses!!! Un referent en atac!
JOEL CANO: Molt participatiu, sobretot en atac, on buscava sovint recepcions en carrera. Ha donat assistències en moments importants!!
ALEJANDRO R.: Immens i treballador!!! No ha parat de marcar, defensar i repartir assistències. Ha estat sense cap mena de dubte el seu partit més complert!!
PERE F.: Què dir d'en Pere? Treballador com ningú. Cada dia ens sorprén amb més treball i més implicació, i això es nota en els partits on ho ha donat tot, al camp i a la porteria. Un exemple a seguir!!
JOAN E. F.: Un referent a la porteria i entregat en el camp!! Ha fet una bona tasca en atac i al final del partit ens ha donat més tranquil·litat!
MARC TANOUS: Revulsiu. Ha fet un dels seus millors partits i ens ha ensenyat la direcció a seguir. Ha combinat grans accions en atac però ha estat un mal de cap per al Roses al anticipar-se  en moltes passades seves. El resultat ha estat evident, l'equip ha sortit endavant i hem aconseguit el que preteníem. Jugar bé!!
FERRAN M: Bon partit. Ha fet una bona actuació a la porteria i una bona tasca en el camp, on de vegades hem de recuperar més ràpid la posició defensiva.

Hem aconseguit els objectius proposats!!! Ara a seguir treballant tant bé com esteu fent!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada