dissabte, 15 de febrer del 2014

L'EMPAT HA ESTAT A L'ABAST!!!

UE.SARRIÀ 10 - BELL-LLOC CP 6

La famosa actitud ha fet que regaléssim la primera part a un Sarrià que ha estat més encertat que nosaltres cara a porteria.
Una mala defensa i la poca frescura cara a porteria han fet que perdéssim el primer quart.
Tot ha quedat en un no res quan un equip més posat en el partit i basat en una bona defensa, fent bo d'aquesta manera el treball de dijous, ha guanyat el segon període mostrant quin és el camí que hem de seguir...i ho han aconseguit. Els tres últims períodes han estat més constants a nivell de joc i molt vistosos per a pares i públic assistent. La diferència, un cop més, ha estat l'encert a porteria, que avui ha estat molt pobre, tenint en compte que el Sarrià ha fet un bon treball defensiu.
L'equip, una vegada més, ens mostra que és capaç de jugar un bon handbol i jugar de tu a tu a equips amb qualitat, com ha estat el cas dels darrers partits.
M'agradaria destacar la gran feinada d'en Pere F., que a més de marcar el seu primer gol oficial en un camp complicat ha fet un recital de defensa i continua destacant-se, tot i la edat, en un jugador amb molt potencial. Felicitats Pere i felicitats a l'equip...aviat aconseguirem coses importants. L'esforç i el treball de tota la temporada aviat tindran els seus fruits!!
Endavant nois!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada