dimarts, 18 de febrer del 2014

Anem per bon camí

Ahir a la tarda el nostre equip infantil va demostrar en un partit increïble el treball dut a terme durant els entrenaments. Les millores, les ganes i la intensitat que van posar els nostres jugadors donen confiança a continuar treballant setmana a setmana i ésser cada cop més ambiciosos.
Els jugadors d'ahir van ser:
Francesc Juny: Contundent, va aportar força a l’equip.
Pol Ros: Polivalent, va jugar en diverses posicions i va destacar en totes.
Sergi Caner:  Ferm, durant els minuts que va estar a pista no va donar ni una pilota per perduda estigues a la seva posició o hagués de perdre-la per ajudar l’equip.
Zening Li: Lluitador, com a pivot va fer de pilar de recolzament dins la defensa contrària.
Eduard Borrell: Tranquil, amb gran experiència i temple va repartir bé el joc pels companys i va iniciar un tipus de defensa nova, la 5 -1.
Adrià Cano: Constant, durant els minuts que va jugar ho va donar tot tant en defensa com en atac.
Aleix Planas: Moderador, en totes les posicions que va ocupar va saber donar i escollir opcions correctes.
Alejandro Rodríguez: Apagat, degut a què no estava al 100% no va poder ensenyar tot del què és capaç.
Ibra Bah: El mur, tot i ser un aleví va defensar molt bé i de forma agressiva va dificultar la tasca dels atacants que passaven per la seva zona d’influència.
Gerard Caritg: Brillant, simplement un porter de confiança que assegura al voltant del 50% de parades als llançaments, increïble.
Eudald Borrell: Sacrificat, no va poder aportar més perquè com a extrem s’obria de forma correcte per obrir espais.
Ignasi Alarcón: Hàbil, és el jugador dels dos equips que ahir s’enfrontaven que més intents amb èxit va dur a terme a l’hora de fintar els seus oponents.

Per acabar només falta agrair el suport dels pares que com sempre va ser incondicional i constant.