diumenge, 9 de febrer del 2014

EL PARTIT MÉS COMPLERT DE LA TEMPORADA!!

BELL-LLOC 4 - AE. FORNELLS 12

L'equip aleví ens ha ofert un dels millors partits de la temporada malgrat la derrota. Cal a dir que al davant teníem un dels equips més en forma del grup. Un Fornells molt superior físicament al ser de segon any  i que no ho ha posat gens fàcil.

Lluny del que ens podíem esperar avui L'ACTITUD ha estat present de principi a fi tot i el resultat,  i la conclusió de tot plegat ha estat un handbol dinàmic on ens hem buscat constantment i on hem tingut moltes opcions de llançament, una vegada més un deure pendent de millora al precipitar-nos en moltes ocasions.

L'equip ha estat:
GERARD CARITG: Líder en tots els aspectes i mirall per als seus companys.

EUDALD B: Recuperat. Ha alternat assistencies espectaculars amb jugades pròpies d'aquell jugador que tant ens agrada.

IGNASI A: Fantastic individualment pero sobretot ajudant als companys.

MARC T.: Cada vegada es mostra més complert. Ajuda a l'equip amb interés sigui quina sigui la seva funció. Gran actitud!!

ALEJANDRO: Molt generos en les assistencies i letal en el llançament. Gran passador.

JOEL C.: Sense cap mena de dubte el seu millor partit!! I com ho ha notat l'equip. Ha buscat constantment la recepcio en carrera i el desmarcatge i com és d'esperar el gol i les assistències han arribat!!! Felicitats campió! Aquest és el camí.

GERARD D.: Cada vegada sorprèn més. Ha perdut la por i busca insistentment als companys i la porteria. En la dinàmica del seu company Joel. Enhorabona. L'esforç que fas és molt gran!!!

JOAN E.: Espectacular en la porteria i molt comunicatiu en el camp. Un tot terreny de l'esport!! Gràcies per l'alegria i positivisme que dones a l'equip!!!

PERE F.: Cada dia més atrevit...avui ha estat a punt de marcar en dues ocasions i a més ha
estat un bon assistent!!! Endavant Pere!!

FERRAN M: Un cop més segueix progressant no només a la porteria sino també en el camp on juga i fa jugar als companys. Dóna aquell punt de tranquilitat al joc quan ho necessitem.

En definitiva, GRAN PARTIT, GRAN ACTITUD. GRACIES NOIS!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada