divendres, 21 de març del 2014

BELL-LLOC - UE.SARRIÀ INFANTIL

NO ENS ATURAREM!!!
Després del darrer partit, on havíem demostrat les nostres importants i més que significatives millores, el passat vespre vam tornar a tocar de peus a terra. 
L’equip del  Sarrià va ésser molt superior a nosaltres en totes les vessants del joc. Tenien a favor seu l’experiència i el pes d’una institució històrica en el món de l’handbol que van saber transportar molt bé al terreny de joc.
Per la nostra banda vam pagar els plats trencats i vam podem experimentar i viure de veritat el nivell que hi haurà la pròxima temporada en una lliga federada.
El que tenim més clar tots és que no permetrem que això ens faci abaixar els braços. Enlloc de fer-nos pensar que no podem o tirar-nos endarrere, un partit com el d’ahir ens ha de motivar a voler seguir endavant i jugar igual o fins i tot millor que el rival. Tenim capacitat i il·lusió; tenim esperit de superació i ganes de millorar perquè en altres ocasions ja s’ha donat a veure que no ens enfonsem fàcilment i sobretot jugadors i tècnics tenim al darrere el valor més preuat que podríem desitjar i no és cap altre que el suport incondicional de les famílies i de les persones que ens apreciem.
Ara toca lluitar i entrenar fort per assolir els objectius que ens proposem. Quan hi arribem no aturar-nos i proposar-nos noves metes per seguir creixent com a atletes i com a persones però tenint clar que només avançarem pel bon camí i ningú ens aturarà si estem units i tots anem a una... i el millor de tot és que en som capaços! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada