dilluns, 24 de març del 2014

ACTITUD I BON JOC

CH.CALONGE 5 - BELL-LLOC CP 11

No es tracta de guanyar, ni de perdre. Del que es tracta és de COM es guanya i, sobretot, COM es perd! L'actitud és molt important en tot el que fem i farem a la nostra vida, i en el cas de l'esport, encara ho és més.
L'equip va demostrar que sap jugar a handbol i que, a més, sap fer-ho amb ganes i actitud positiva des del primer moment, aspecte que es tradueix en diversió en el camp i a la grada.
No cal guanyar per demostrar res a ningú, el que demostra  que un equip és gran o petit, és l'actitud amb que fa les coses, el treball diari, això si, sense deixar de banda la diversió!
Centrant-nos en el partit, vam fer un partit seriós. Molta pressió per tot el camp que es traduia en constants recuperacions de pilota que en la majoria d'ocasions  acabaven en gol. En aquest sentit un enorme Gerard Diaz  va fer un recital.
Fantàstic treball d'equip en gairebé tots els aspectes del joc, que culminava en una autogestió del grup des de dintre la pista de la mà de Marc Tanous, que per fi transmet a dins del camp allò que esperem d'ells, que mica en mica vagin interpretant el partit i s'ajudin sense la necessitat de fer-ho des de la banqueta. Enhorabona nois!!!
L'assignatura pendent una altra vegada, el llançament a porteria. El segon període és un clar exemple,  només 5 gols i molts llançament errats ens marquen el camí a seguir i les coses a potenciar.
Diuen que mica en mica s'omple la pica, doncs passet a passet anirem assolint els objectius proposats!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada