dilluns, 17 de març del 2014

BELL-LLOC 6 - CH.CALONGE 10

Derrota merescuda, tot i la reacció final de l'equip, davant un Calonge que va mostrar en tot moment una actitud formidable sobre el parquet. Mentre ells anaven creient en les seves possibilitats, la nostra actitud alimentava el seu joc.
No podem pensar que els partits es guanyen sense esforç, precisament aquesta és la sensació que va quedar després dels dos primers períodes, on l'equip no va estar, ni molt menys, al seu nivell habitual.
Va ser en el tercer període on guiats per un fantàstic Ferran Mataró l'equip va recobrar la seva identitat, però ja era massa tard.
Tot ens ha de dur a preguntar-nos com entrenem? Podem fer-ho millor?

AIXÍ ENTRENEM

Ens heu sentit en moltes ocasions dir-vos que, “es juga com s'entrena”. S'ha de practicar molt i bé per a que el treball realitzat durant la setmana es vegi reflectit en els partits, perquè tot esforç té la seva recompensa, i en el món de l'esport molt més! 

Si juguem com entrenem vol dir que tenim una actitud positiva en tot allò que fem. Si s'entrena al 100%, es jugarà encara millor, principalment per dues raons: física i psicològica. Perque al estar cada vegada millor, ens sentim més motivats davant dels partits i per tant rendirem millor que en els entrenaments. Realment sentir-nos millor i estar més motivats ens pot dur a un nivell de rendiment més elevat, encara que aquest no sigui ara per ara el nosgtre objectiu principal.

L'actitud amb la que realitzem els entrenaments, marcarà clàrament el nostre futur.  Si, per contra,  treballem amb nivells baixos, quan arribem al partit, mai superarem aquell nivell. Per tant toca entrenar amb ganes, però sense oblidar que, per sobre de tot, hem de DISFRUTAR, amb l'esport que practiquem i sobretot amb els companys!!
Ànims i endavant nois!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada