dilluns, 12 de maig del 2014

CH.RIUDELLOTS 8 - BELL-LLOC 8

BON PARTIT D'HANDBOL

El resum seria fàcil. Hem vist un bon partit d'handbol, més proper a l'handbol que coneixem que al mini. I això vol dir que estem fent un bon treball i que els nois estan treballant amb ganes, valor, força i actitud.

Una vegada més han estat els detalls els que ens han fet empatar. Per una banda la precipitació en alguns llançaments, per una altra actitud defensiva en determinats moments i sobretot, saber jugar amb el temps de partit. Són aspectes que demostren que estem arribant a un bon nivell, ja que no són fàcils de gestionar tant regularment com voldríem.

Hem vist com aquells comentaris que fem als entrenaments s'han d'escoltar:
  •  com una mala posició en defensa ens fa perdre la posició i fa que l'agafada no sigui efectiva. 
  • Com un mal llançament de penal movent els peus ens anul·la el penal encara que el marquem...
 Detalls que hem d'anar assimilant, com és lògic i normal.

Estem en un bon moment i en una millor dinàmica i s'ha de felicitar a l'equip per el treball que continuarem fent aquesta setmana i que ens ha de dur a disfrutar del que esperem sigui un altre partidàs d'handbol davant un bon GEiEG aquest proper dissabte a Bell-lloc.

Mica en mica veiem com aquest fantàstic grup ha crescut, no només físicament, sinó també handbolísticament. Objectiu assolit doncs!!! I encara ens queda tota una nova temporada per créixer i ser encara millors com a equip.

Endavant nois que ho hem fet molt bé!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada