dilluns, 5 de maig del 2014

BELL-LLOC CP 12 - CH.CALONGE 4

OBJECTIU DE TEMPORADA ASSOLIT!!

Victòria de l'equip aleví aquest passat dissabte davant del Calonge que va consolidant el treball de tota una temporada. Però no és la victòria, no és la classificació:


Una de les grandeses del món de l'activitat física i l'esport és el "sabor de la victòria". Però no desvirtuant-la com està passant habitualment, sinó donant-li el vertader sentit.
 
Sovint relacionem un èxit esportiu amb la consecució d'un títol, d'una medalla, d'una copa... i oblidem completament què representa aquell tros de metall, què l'ha fet possible, què hi ha al darrere. Aquí és on rau el veritable èxit d'aquest equip d'aquest grup de nois que practiquen handbol.
Habitualment és comú presumir de  copa o del terme campió de... però la veritat és que el fons d'aquest terme és molt més ric i important del que li apliquem, i des de l'escola hem intentem inculcar aquesta segona visió més profunda als nostres esportistes a través del dia a dia.
Kilian Jornet, en el seu llibre Córrer o morir diu: "...guanyar no vol dir acabar en primera posició. No vol dir batre els altres. Guanyar és vèncer-se a un mateix. Vèncer el nostre cos, els nostres límits i les nostres pors. Guanyar vol dir superar-se a un mateix i fer realitat els somnis". 
 Aquesta és la victòria real, la nostra. Persones que s'han vençut a elles mateixes i que s'esforcen a cada "cop de rem" que fan, a cada objectiu assolit. I s'esforcen  per aconseguir finalitzar allò que un dia va ser fruit dels seus somnis. Ho estan aconseguint, estan vencent, estan fent realitat allò que semblava que mai arribaria.
Els resultats que hem anat conreant  són la materialització de tot plegat, són la cirereta d'un pastís fet d'esforç, sacrificis, il·lusió i...perquè no, diversió.

Victòria és recordar quants han participat d'aquest repte, d'aquest viatge. No ho fem sols. L'esport i la vida sempre són un treball d'equip on cadascú posa el seu granet de sorra per a tenir èxit.
Victòria no és una copa, no. És un sentiment especial fruit d'un llarg treball, és l'emoció profunda que et transporta a un món de records que et manté viu: qui t'ha acompanyat, què t'ha dut a allà dalt, què ha fet possible aquell podi i ,sobretot, el que t'ha costat arribar-hi.
Esforç, sacrifici, perseverança, disciplina, treball en equip, gratitud... valen la pena. Valen una medalla, valen una amistat eterna, valen una victòria. Seguim jugant, entrenant i, sobretot, divertint-nos com ho hem fet fins ara, això ens està fent créixer!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada