dilluns, 27 de gener del 2014

EMPAT AMB SABOR A VICTÒRIA




BELL-LLOC CP 8 – GARBÍ PALAFRUGELL 8

Gran partit d’handbol que per fi ens mostra el gran potencial d’aquest equip que dia rere dia no para de sorprendre.
Una de les assignatures pendents, l’actitud, avui ha estat la gran protagonista del partit. Bona defensa, posada en pràctica de fintes i creuaments …han fet disfrutar als nostres jugadors i evidentment al públic assistent que ha vist com un bon Garbí, que ha deixat la pell en el partit, ens feia treure el millor de cada jugador, sense excepció.
L’equip ha mostrat les seves intencions des del primer moment  i les aportacions de tot el col·lectiu han contribuït a refermar que  l’esforç i el treball de cada dia tenen una recompensa en forma de bon joc i ajudes constants que faciliten les bones passades, encara que de vegades no hem de corre tant a l’hora de passar la pilota i perdre la possessió.
 Grans llançaments i defensa de Ferran, Lideratge i actitud de jugadors tant importants com Ignasi, Gerard, Eudald, Marc I Alejandro que avui ha completat un dels seus millors partits. I com no la gran aportació a la porteria i al camp de Joan Enric i Pere que cada dia està més integrat en el joc que despleguem.
És cert que encara hem de polir detalls importants, però hem entrat en una bona dinàmica de treball ofensiu i defensiu i com sempre de joc vistós.
L’equip estava format per: Ignasi, Eudald, Alejandro, Gerard C, Ferran, Joan E, Pere F i Marc.
Endavant campions!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada