dilluns, 7 d’abril del 2014

GRAN GEiEG + GRAN BELL-LLOC = GRAN PARTIT

GEIEG 6 - BELL-LLOC 11

Quan dos equips tenen ganes de JUGAR i passar-ho bé l'espectacle està assegurat. El GEiEG i el Bell-lloc no només van jugar sinó  que van demostrar el perquè de la seva tradició en un dels millors partits que hem pogut disfrutar, tant individual com col.lectivament.

El Conjunt vermell amb dos coneguts per nosaltres, dos grandíssims Lluc Cabrera, ( impressionant), i Àlex Barragan, no ho va posar gens fàcil i ens va fer entendre perquè està tant bé en aquesta segona fase. Defensivament fantàstics i millor ofensivament on rebien en carrera constantment, dificultant, d'aquesta manera, la nostra tasca defensiva. Així van començar guanyant el primer període d'un gol. 

Però no ens vam donar per vençuts, i un altre cop aquests nois van treure aquell joc que enamora. Pressió a sobre el rival per evitar que rebessin en carrera i un fantàstic repertori col.lectiu de passades, fintes i llançaments, que aquest cop sí va ser impecable.
Els grans equips ens fan treure el millor de nosaltres, i aquesta és la raó per la qual l'equip feia vibrar no només el públic sinó també els companys de banqueta que van ser un jugador extra!!

Aquest és el camí, aquesta és l'actitud d'un equip format per: Ferran Mataró, Gerard Caritg , Eudald Borrell, Gerard Díaz, Albert de Corte, Joel Cano, Joan E.Fàbrega, Pere Fàbrega, Ignasi Alarcón, Ibrahima Bah, Alejandro R. i Marc Tanous.

No es tracta de guanyar...ni de perdre. Es tracta de COM es guanya i COM es perd!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada